Sunday, August 5, 2012

MY DAYS IN TOKYO

V komentářích k poslednímu článku se objevily názory, že mě  blog už nebaví, že přece pořád jen nepracuju a tak. Takže bych si to chtěla vyjasnit. Já netvrdím, že pořád pracuji, ale mimo blogu a práce mám také přátele a Tokyo za dveřmi. Můj blog byl původně blog o módě a ne o zkušenostech z modelingu. Když přidám pár fotek nových věcí, neznamená to, že na blog kašlu. Ale vzhledem k tomu, že byl předposlední článek o mé práci, chtěla jsem to taky trochu prostřídat. A to, že k nim nebyl dlouhý komentář? Doopravdy je tu někdo, kdo by si s chutí přečetl ,,Včera jsem si koupila košili. Je černá."  atd.? Zpátky k tomu, že mám přece i volný čas. Ano, mám. A tímhle příspěvkem bych vám chtěla přiblížit, co dělám během něho dělám.
Tokyo je město, ve kterém je stále co objevovat a právě toulky městem (a také nákupními centry) jsou mojí oblíbenou zábavou. Často je mě vidět na Shibuye a to hlavně v obchodech. Také na Omotesandu, kde se nachází můj (a Janičky) oblíbený sushi bar a můj neméně oblíbený Michael Kors. Nemůžu chybět ani na Harajuku, kde jsem i nedávno našla svůj první billboard. Na fotkách je i poměrně nově otevřené Tokyo SkyTree, kam se už dlouho chystám. Někdo z vás možná pozná i Tokyo Tower, na které jsem se byla podívat minule.
Neméně času trávím s přáteli. Ať už to jsou ti, které jsem už znala, nebo ti, které jsem poznala poprvé. Jestli mám něco na cestování vážně ráda, tak poznávání lidí, které bych jinak nepoznala. Smutné je, že už od začátku víme, že příjde den, kdy se budeme muset rozloučit a je možné, že se přinejlepším dlouho neuvidíme. Na fotkách je Yulie, která pochází z Ruska a právě v Tokyu jsme se poznaly a hodně jsme se sblížily. Pak Adélka a Ela, které nás už opustily a také Janička, kterou už všichni znáte.




K Tokyu neodmyslitelně patří část, kde to žije hlavně v noci, nebudu vám lhát. Existují zde také kluby, kde mají modelky VIP vstup a pití zdarma, někdy i jídlo. Abych byla upřímná, tak skoro každou modelku zde najdete tak třikrát do týdne. I já tam často trávím noci. Přes den se není moc možné vidět s holkama z jiných agentur a právě kluby jsou tu perfektním místem k setkávání. Tokyo je město, které v noci vážně žije a to nejen o víkendech. Narváno je i přes pracovní dny (což většinou moc nechápu).

52 comments:

  1. Musí to byť super, toľko nových skúseností a ľudí :) Skvelé fotky :)

    ReplyDelete
  2. achjo, já ti to cestování a modelkovský život tak závidím ! :D

    ReplyDelete
  3. jen si to tam pěkně užij! :)

    ReplyDelete
  4. Musí to být ta nejskvělejší zkušenost, která může člověka za život potkat!:)

    ReplyDelete
  5. nejlepší. víc takových článků a fotek,vždycky když vidím tovje články, mám z tebe ohromnou radost!
    Držím palce, at ti tam všechno vychází a at se vrátíš v pohodě.

    ReplyDelete
  6. Si nádherne dievča a neber to zle, ale trošku prirodzenosti by ti pri fotení nezaškodilo. Tie niektoré výrazy (mierne afektované, prepáč) ti skôr uberajú ako pridávajú. :) Ale inak veľmi pekné fotky.

    ReplyDelete
  7. musíš mať všade otvorené ústa ? to je fakt originálny modelkovský ''face''.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děláš si ze mě srandu? Na polovině fotek se směju a na další půlce děláme s holkama kraviny. Pokud mám na nějaké otevřenou pusu, tak ji mam otevřenou, protože ji prostě nezavírám. Odmala mám předkus a mít úplně dovřenou pusu jsem se proboha nikdy nenaučila. Modelkovsky face? Ty už jsi fakt asi zoufalá, když v tom vidíš nějaký modelkovský face. Haters gonna hate, já už fakt nevím, co víc říct.

      Delete
    2. sabí tomu se jenom zasměj! :) ještě když ti to píše anonym :D

      Delete
  8. kamarátova sestra je modelka a vždy keď sa dozviem o tom koľko ľudí spoznala atď. tíško závidím.je to určite super skúsenosť ;) uži si to :)

    ReplyDelete
  9. Piš takhle častěji, je to úžasné! :) Dokdy tam budeš?

    ReplyDelete
  10. Sabinko tvůj blog je úžasnej nic na něm neměň. Strašně mě baví si ho číst. A navíc jsem taky z Bohemky a spoustu věcí mi pomáhá a doufám, že se taky někam takhle podívám a a tohle zažiju.. :) a těch závistivců si nevšímej!!

    ReplyDelete
  11. Kašli na komentáře,já taky někdy nevím,co napsat.:) Moc pěkné fotky,pořádně si to tam užij!

    ReplyDelete
  12. Užívej si Tokya, poznávej nové lidi, pracuj, nakupuj, bloguj si kdy chceš - nejsi povinna přidávat fotky každý den + esej k tomu, má tě to bavit a né že se do toho musíš nutit. Haters byli, jsou a budou. Obchod M. Korse ti závidím :)

    ReplyDelete
  13. první billboard! super! :)moc gratuluju :)

    ReplyDelete
  14. Já bych si s těma lidma co to psali nelámala hlavu. Oni ti jen závidí, že ty si v Tokyu a máš život jaký máš a oni trčí doma a jediné co mohou je číst tvé články a proto jim vadí, když každý den nejsi jejich očima. Porstě závidí :)
    Jinak si to tam moc užívej jak to nejdýl jde :)



    http://worldofadel.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  15. nevšímej si závistivých lidí, kteří jen sedí u počítače a nic nedělají. jasně, je škoda, že nepřidáváš více článků, ale také máš svůj život, tak si ho užívej naplno:)

    ReplyDelete
  16. Tokyo si pořádně užívej, kolikrát se tam za život dostaneš! Máš krásné fotky, super blog a nejvíc úžasný oblečení, ta košile se mi líbí. Kašli na tyhle haters, ti nestojí za rozčilování :-D

    ReplyDelete
  17. závidím ti nejvíc ten noční život, jo! :D

    ReplyDelete
  18. sluší ti to :-) docela ti závidím :-)

    www.pavlinajavurkova.blogspot.com

    xoxo

    paja

    ReplyDelete
  19. tvůj blog mě fakt hrozně moc baví a strašně ti závidím tu možnost takhle poznávat země jako Korea nebo Japonsko..a proto určitě s těmihle články nepřestávej, protože můžu aspoň tak trochu zprostředkovaně cestovat skrz tebe:))

    ReplyDelete
  20. Užívají si to tam, máš skvělý blog a na haters kašli, za to ti nestojí :)* <3

    ReplyDelete
  21. teda, vypada to tam skvele! na blog kasli a poradne si to tam uzij! :)

    http://www.ivetsperspective.com

    ReplyDelete
  22. Užívaj si to aj naďalej, skvelý článok! :)

    ReplyDelete
  23. směju se debilním a závistivím anonymům. Jseš nádherná, charismatická, závidim Ti ty párty :D Jseš nádherná a takových postů víc <3 drž se tam !

    ReplyDelete
  24. Kočko, z nechápajících komentů si nic nedělej! kdyby se nám čtenářkám tvůj styl blogování nelíbil, tak nás tady nejsou přes dva tisíce!

    Takže si z nich nic nedělej, držím palečky!!!

    ReplyDelete
  25. Ta šestá fotka - na tom billboardu jsi vážně ty? Jestli jo tak ti hrozně moc gratuluju k úspěchu a všichni závistiví anonymové se můžou jít vycpat. Přeju ti ještě co nejvíc úspěchů a hlavně se nikdy nevzdávej :) D.

    ReplyDelete
  26. Kašli na takové komentáře, užívej si to tam,
    žijeme jen jednou. Jsou to šance a zážitky, které nepočkají (články ano)! :)

    ReplyDelete
  27. Musí to tam být super! :D ani nevíš jak ti závidím :D Tak si to tam užívej i za mě ;)♥

    ReplyDelete
  28. Perfektni clanek. Krasny fotky. Zij a uzivej si dokud to jde. Zazitky vzpominky a zkusenosti jinak neziskas a je to neco, co ti nikdo nemuze sebrat. Preju at se dari a kdyz napises dalsi clanecek az budes mit cas, budeme vsichni radi.
    P.S.: na posledni fotce je Daniela K. z agentury Bravo???

    ReplyDelete
  29. Obdivuju Tě, že vůbec ještě na blog píšeš když ji v tak úžasném městě a zemi, kam se nedostane ani 5% čechů. Jsi skvělá a mám Tě ráda, i tvůj blog! :**

    ReplyDelete
  30. to musí být absolutně úžasný!

    ReplyDelete
  31. Jsem hrozně ráda za to jak žiješ a že jsi tak úspěšná modelka jak jsem vždycky tvrdila :D já jsem vědma abys věděla :D
    Jinak z těch hloupých komentářů a připomínek si vůbec nic nedělej. Vždy se najde nějaký blbec, kterému přeroste závist přes hlavu a nehledá nic jiného než způsob jakým Ti otrávit život.
    Žij si svůj sen a buď šťastná :) moc Ti to přeji Sabi
    A fotky jsou krásné, všude Ti to neskutečně sluší - jak jinak :)

    ReplyDelete
  32. Prosimtě, na to se vykašli! je to tvůj blog a jak a co píšeš je jen tvoje věc. Já si zrovna nedávno říkala, že přispíváš vcelku často a tvoje články mě baví, vždycky jsem strašně ráda poslouchala příběhy kámošky-modelky z modelingových cest. Prostě každej blogger má svůj vlastní život a blog je mnohdy jen jeden z mnoha koníčků...

    ReplyDelete
  33. Sabi, na ty komentáře kašli. Bloguj když budeš mít čas a chuť na to, jsi v cizině a máš si především užívat Tokya a ne sedět u PC :) Tyhle fotky mně moc baví, držím Ti palce, ať se Ti daří a budu se těšit třeba na další články :) N.

    ReplyDelete
  34. všechny ty party fotky jsou jak z weheartit, jsi skvělá, po tomhle článku tě mám snad ještě radši! :D
    a netrap se těmi anonymy, až oni budou dostávat v tokijských klubech pití zdarma, ať se ti ozvou :) užívej si:*

    ReplyDelete
  35. Konečně nějaky pořádný a pěkný článek po dlouhé době. Jinak svůj minulý komentář s tím, že se tu nic neděje, jsem nemyslela zle, jen mi prostě chybí tvoje outfity a recenze, jak si jsem dřív přidávala:-) Jinak krásné fotky, věřím tomu, že jednou budeš slavná:-)

    ReplyDelete
  36. perfektny članok :-)
    strašne rada mam take članky ;)
    http://bloomingflowers-ika.blogspot.sk/ giveaway!!! :-)

    ReplyDelete
  37. pááni, potkat v Tokyu svůj billboard to musí být parádní pocit :-))
    jinak je naprosto pochopitelné, že na blog nemáš tolik času...

    ReplyDelete
  38. Ahoj, a kedy letíš opäať do ČR ? :) Nechýba ti rodina ,kamaráti a pod. ? :-) Inak naoazaj môžem len ticho závidieť, myslím že každý ti môže len závidieť :) naozaj krásna sabi :) a je tam aj nejaká slovenka? v tokyu?

    ReplyDelete
  39. Adelu zo supermody poznám :) som s ňou v agentúre.. Super dievča!

    ReplyDelete