Thursday, January 24, 2013

MY DAILY MAKEUP ROUTINE

Často se mě ptáte čím a jak se líčím a když už jsem minule dělala péči o pleť (TADY), řekla jsem si, že i právě moje denní rutina líčení by se hodila. Pokud máte nějaké tipy na kosmetiku, se kterou máte jenom nejlepší zkušenosti a radíte mi ji zkusit, určitě mi to napište do komentářů :).


Nově používám makeup Chanel Vitalumiére Aqua v odstínu B10 (v Sephoře 1200,- Kč), který si nemůžu vynachválit. Vždycky jsem si myslela, že je u makeupu lepší vyšší stupeň krytí, ale spíš jsem si tím ničila pleť. Vždyť se vždycky dá nějaká ta nedokonalost zakrýt korektorem. Chanel slibuje, že je to makeup, u jehož nanášení ani nemusíte přemýšlet, protože se přizpůsobí vaší pleti a sedne si na obličej jako druhá kuže. Kryje spíš lehce až středně a dá se vrstvit bez toho, aby vypadal nepřirozeně. 
Nejlepší korektor jsem našla v drogérii - Dermacol make-up cover (Rossmann, cca 120,- Kč). Kryje doopravdy dobře a je dobrý jak na pupínky, tak na kruhy pod očima. V drogériích nemají dobrý výběr odstínů, ale na webu si určitě vyberete. 
Korektor YSL Touche Éclat Radian Touch (parfumerie, cca 800,- Kč) je vhodný hlavně na unavené oči, které rozjasní. Navíc má krásné zlaté balení.
Pudr Chanel Poudre Douce v odstínu 30 Rosée (parfumerie, cca 1200,- Kč) není určen na krytí, ale udržení předchozího makeupu na místě. Pleť rozjasní pomocí rozjasňujících částeček a nemusíte se bát, že byste to s ním přehnali. Na pleti působí přirozeně a nezvýrazňuje sušší místa.
Tvářenka MAC Mineralize Blush v odstínu Gentle (cca 600,- Kč) je skvěle pigmetovaná a vydrží snad věčnost.
Můj nejoblíbenější rozjasňovač je Topshop Glow (Topshop, cca 300,- Kč). Má super odstín a na pleti se lehce třpytí. 
Nevím, jestli to sem patří, ale nejlepší balzám na rty na světě je jednoznačně ten od MAC (cca 500,- Kč). Vyrábí se v tyčince, v tubě nebo v kelímku. A úžasně voní! 
Na poslední fotce jsou swatches (zleva) Topshop Glow, Dermacol Makeup Cover, Chanel Vitalumiére Aqua a Yves Saint Laurent Touche Éclat.


Na obočí používám tužku na obočí MAC v odstínu Stud (cca 400,- Kč) a plánuju si ji kupovat do smrti, proto lepší snad neexistuje. MAC nabízí milion odstínů a myslím, že každý si vybere.
Nejsem fanynkou výrazných očních stínů a tak používám pouze paletku Dior 5 Couleurs Lift v odstínu 532 Lifting Ivory (parfumerie, cca 1500,- Kč). paletka obsahuje bázi (uprostřed), linku (vpravo dole) a 3 oční stíny, které jsou spíše tělové až do hněda. Stín vpravo nahoře je vhodný jako rozjasňovač do koutků a pod obočí. 
Nejoblíbenější řasenku nemám, ale momentálně používám Benefit Bad Gal Lash (parfumerie, cca 600,- Kč) a Benefit They're Real (parfumerie, cca 700,-). Momentálně sháním novou, protože mi začínají schnout, a tak pokud máte nějaký tip, budu za něj ráda.
Na poslední fotce jsou opět swatches, tentokrát je to (zleva) tužka na obočí v odstínu Stud, linka, báze a oční stíny - Dior.

54 comments:

  1. Úžasný post :) Zase přibyly věci, které musím vyzkoušet!

    ReplyDelete
  2. Na korektor od YSL slyším samé chvály, jinak řasenku od Benefitu They're Real mám a dost mi vyhovuje a make-up od Chanelu je taky skvělý, já si chci na jaro pořídit od MACu :)

    ReplyDelete
  3. Dermacol make up Cover také vlastním a nedám na něj dopustit :). Bohužel jsem pro něj byla v drogerii, takže odstín je prapodivný, ale když ho použiji jen jako korektor a pak na to plácnu make up svého odstínu, je to paráda :). Ale na Tvou bezchybnou pleť je určitě zbytečný, ne?:) Tvoji pleť Ti opravdu závidím!

    ReplyDelete
  4. nejlepší řasenka je žlutá od miss sporty ;) je to asi jediný výrobek, co mi od nich vyhovuje, ale vzhledem k ceně je fakt skvělá!

    ReplyDelete
  5. úžasná řasenka je od Lancome Hypnose Star!:-) mohu ti ji jedině doporučit.-)

    ReplyDelete
  6. moje naj ocne tiene su mary kay.uz sa mi minaju a zhanam nove, tak poslednou dobou poskulujem po paletke dior.

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Tužka na obočí od MAC je opravdu skvělá. S tím používáním do konce života souhlasím :)

    ReplyDelete
  9. tyhle články mám ráda :) používáš vážně kvalitní produkty :)

    ReplyDelete
  10. přesně tohle je typ článků pro mě :) líbí se mi,že používáš hodně kvalitní kosmetiku! :))

    ReplyDelete
  11. Make up od Chanel bych taky chtěla :)

    ReplyDelete
  12. máš skvelé líčidlá, môžem ti ich len potichu závidieť :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  13. Zkus řasenku lancome Hypnose Doll Eyes, stála mě 600 a jsem nadšena...Musela jsem sice přijít na to, kolik jí nanášet, protože jí bylo na mě na řasách trochu moc, ale co u ní oceňuju je, že se mi nerozmaže, i když já častokrát zapomenu, že mám na sobě řasenku, tak si žmolím oči. To zatím žádná řasenka nedokázala. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ted jsem se po ni divala na netu a vsude uz je vyprodana, kde jsi ji sehnala Ty, jestli se muzu zeptat? Podle fotek dela fakt hezke rasy.

      Popr. Nekdo jeji alternativu nevite?

      Delete
    2. ja ji kupovala v sephoře ;-)

      Delete
    3. Já ji kupovala v Anglii, stála 21 liber, takže zhruba těch 600 Kč, takže v tomto bohužel neporadím. U nás ale stojí stejně. Jinak moje babička si ji kupovala buďto v Sephoře nebo Douglasu, tak zkus tam, jezdí do Brna.

      Delete
  14. Benefit They're Real mám ráda :)

    ReplyDelete
  15. skvělý nápad na článek, ta MAC tvářenka už mě dlouho láká)

    ReplyDelete
  16. To je super, mě tyhle články baví uplně nejvíc :)
    jednou ybch si přála mít takovou kosmetiku jako ty doma máme tuhle paletku od Diora a ta je úžasná jde vážně poznat kvalita :)

    ReplyDelete
  17. Myslíš, že pro člověka s tmavě hnědými vlasy i obočím bude vhodná tužka na obočí MAC Spike? Ta černá mi přijde příliš. Nemám totiž možnost MAC kosmetiku nikde vyzkoušet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Řekla bych, že bude moc světlá, zkus spíš Stud, je tmavší :).

      Delete
  18. A Sabi, ty jsi takovou pomerne drahou kosmetiku používala i dřív, než jsi byla modelkou? Nebo ti to bylo tak nějak jedno, jaká je to značka. :)

    ReplyDelete
  19. Ty obaly od Chanelu jsou tak krásné! :D A věřím, že i jejich obsah je hodně kvalitní :)

    ReplyDelete
  20. Ten rozjasňovač z Topshopu by som tiež chcela veľmi vyskúšať , som si istá že je perfektný :) !
    http://adorablediary.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  21. Jaký máš odstín Dermacol cover? :)

    ReplyDelete
  22. moc se mi líbí ty stíny dior :)

    ReplyDelete
  23. Výborný článek, možna něco z toho přikoupím ;) já mám make-up YSL a taky ma menší krycí schopnosti, ale jsem spokojená.

    ReplyDelete
  24. Téda, taková skvělá kosmetika je můj sen!:) Moc super článek:)

    ReplyDelete
  25. Najlepšia riasenka je Diorshow od Diora. Krásne vonia a riasy mám s ňou husté, ale prirodzen=.

    ReplyDelete
  26. ty věci vypadají nádherně, určitě na některé z nich kouknu :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Ještě by jsi se Sabi mohla vyfotit, myslím celý obličej, aby bylo vidět jak chodíš nalíčená. Ono to moc v outfit postech vidět není a mě by to hrozně zajímalo :-) A na MAC tužku na obočí jsi mě navnadila!

    ReplyDelete
  28. O tom vitalumiere aqua od Chanelu dlho rozmýšľam :) Asi si ho kúpim :) Myslíš, že je vhodný aj na suchú pleť?
    Inak maximálne ti doporučujem bronzer od Too Faced, Chocolate soleil, ktorý vonia ako skutočná čokoláda a je matný :)

    ReplyDelete
  29. nejlepší řasenka je 2000calories od Max Factor!:)

    ReplyDelete
  30. ta tvářenka mac je úžasná :3

    ReplyDelete
  31. Používáš super věci! Tu řasenku Benefit bych chtěla hrozně vyzkoušet!:)

    ReplyDelete
  32. ten rozjasňovač z Topshopu vypadá naprosto stejně, jako ten z F&F, neznáš ho? Taky je v takovýhle jakoby malý matný skleničce a sám o sobě je takový perleťový, cena se taky pohybuje takhle nějak. :)

    ReplyDelete
  33. o korektoru YSL jsem již na pár blozích četla a mám čím dál tím větší chuˇt si ho koupit :-)

    ReplyDelete
  34. Řasenku doporučuju Lancome Hypnose Star je to ta nejlepší jakou sem kdy vyzkoušela, vůbec neopadává a neobtiskává se :)

    ReplyDelete
  35. Mne se obtiskava pod oci hodne - mluvim o te hypnose star- vypadam jak panda po celem dni. Korektor touch eclat mam, ale nedela NIC. Pro me vyhozeny prachy. A to jsem si ho koupila asi trikrat, abych mu dala sanci se projevit. Jinak hezky vyber kosmetiky, ty jsi Sabino mladicka, to ja uz davno ne...kdyz si vzpomenu s cim jsem zacinala ja a s cim ty...

    ReplyDelete
  36. Tak tuhle sbírku ti vážně závidím.:)

    http://evzuu.blogspot.cz/2013/01/giweaway.html

    ReplyDelete
  37. Naprosto souhlasím s korektorem od Dermacol:)

    ReplyDelete
  38. Hmm,vo flastickach vyzeraju hrozne,pridu mi ako take socialisticke laky na nechty,ktore vidavam na starsich zenach. Kebyze ich vidim takto, tak ma ziadny nezaujme. Ale na nechtoch vyzeraju uplne inak,to by som necakala, najviac sa mi paci predposledny odtien :) inak , Peti, vsimla som si, ze mas skusenost s OPI a China glaze , odpoveda kvalita cene ? Dakujem ti velmi pekne a pekny vecer :)

    Aneta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pardon, to malo byt na iny blog,prehodilo mi komentare :D

      A.

      Delete
  39. ja mám rada riasenky od maybelline.. momentálne the rocket :)

    ReplyDelete
  40. Mohla by som sa opýtať, v akom odtieni máš Make-up Cover od Dermacolu? Ďakujem :)

    ReplyDelete
  41. taky nemám žádnou stálou oblíbenou řasenku, ale momentálně používám Astor Big & Beautiful False Lash Look, je asi za 250 kč a myslím že je to zatím nejlepší řasenka co jsem měla, asi u ní zakotvím... :) vřele doporučuji! :)

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. Koegel, l??? Usually continuouѕ mаѕsage for 25-30 mіnutes οver a paгtіcular
    place liκе veгtеbraе etc ωill help οil
    гeach up to bones?? Thе arbularyо
    is sometimes аlsо a hilοt.

    Tωo many years right аfter, the floriԁa state
    masѕagе theгapу аsѕocіation inc!

    !! Wіthin the course of thе mіng ԁуnaѕty (1368-1644), pеdiatrіc massage thеrapy or tuіna evοlved
    intο a highеr form of thеrapy ωhich is stіll applіed nowadays.
    The first іnstructіon to parents with childгеn undеrgоing
    theгapy for stuttering іs to maκe thеir home as conducive to communicatiοn and spеаking аs
    possible. The gоοd news is thаt lots of chіlԁгen with learning ԁіsabilitiеs ԁo not have a еssential brаіn ԁysfunctіоn, аnd ѕo we
    саn look аt еаѕier to tгeat, practical methοԁs for hеlping them, such aѕ νision therapy.
    Theгe аre things i can ԁo to get my paгtner and
    thingѕ і cаn not or am nοt willing to do so, аnd in your cаsе іs thе samе.


    my page - erotic massage in London

    ReplyDelete
  44. It also offers optimum exposures when you're shooting backlit with the help of HDR mode. There is a host of in-camera editing options such as red-eye reduction, cropping, color balance, straightening, fish-eye effect, etc. If your camera is not displayed as a drive letter when connected to your PC you may try with a digital camera card reader.

    Feel free to visit my site: nikon d7100

    ReplyDelete