Thursday, March 21, 2013

LIOELE TRIPLE THE SOLUTION


No nebudu Vám lhát. BB krémům jsem moc nevěřila a nikdy jsem se mezi největší fanoušky neřadila. Po vyzkoušení BB krému od Skin79 jsem usoudila, že BB krémy mohou být dobré pro určitý typ lidí, mezi které já prostě nepatřím, protože mi na nich něco chybí. Prostě kdybych si měla vybrat mezi svým makeupem a BB krémem, vybrala bych si makeup. BB jsem tedy dala mamce, která si růžový Skin 79 nemůže vynachválit, protože nemá ráda, když jsou na ní makeupy moc "těžké" a cítí je na tváři. A já jsem si zase BB zaškatulkovala jako něco pro "lehké sjednocení pleti bez krytí". Teď, po vyzkoušení Lioele Triple the Solution, si říkám, jak jsem mohla být tak hloupá. 


BB Cream Triple the Solution od Lioele má typicky asijský obal. Růžová, zlatá a roztomilé popisy jako "moist as yogurt". Zvláštním způsobem se mi to líbí, i když musím uznat, že i elegantnější balení by mu slušelo. Hned na obalu nás také informují o SPF 30, což je velké plus. Lioele také vyrábí tzv. Beyond the Solution, což by měl být takový mladší bratříček (no možná spíš sestřička) TTS. Skvělé porovnání má na blogu Lili (KLIK).


Teď k samotnému používání. Pumpička se celkem dobře ovládá, i když se stává, že mi to někdy ujede. Je zlatá a snadno se ušmatlá, ale to je ta poslední věc, co by mi vadila. Věřte nebo ne, já tenhle BB momentálně používám víc než svůj oblíbený Chanel Vitalumiere Aqua! Já.. Ta stejná osoba co tvrdila, že BB nejsou pro ní. A to vážně o něčem vypovídá. Ještě nikdy jsem totiž neviděla kombinaci tak dobrého krytí a přirozeně vypadajícího obličeje. A když jsem si takovou kombinaci vysnila, nečekala jsem, že ji najdu u BB krému. TTS vážně výborně kryje a nezanechává pleť mastnou. Také netvoří na obličeji masku. Jak by řekla Hannah Montana, je to "the best of both worlds". 


Tenhle zázrak prostě totálně převrátil můj názor na BB krémy. Hlavně teď, když je ještě zima, nechci používat nic jiného. Nezvýrazňuje suchá místa, vypadá přirozeně a zakrývá nedostatky. A to je vše, co si můžu přát. Pokud hledáte něco podobného, tak Vám ho 100% doporučuji. Čestný skautský!
Najdete ho na bbcreamshop.sk :).

23 comments:

  1. ahoj, kolik stojí? Jinak já mám BB od garnieru a jsem docela spokojená...

    ReplyDelete
    Replies
    1. necelých 29 euro na http://www.bbcreamshop.sk/ :)

      Delete
  2. jaky je presny odkaz?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.bbcreamshop.sk/product/79/lioele_triple_the_solution

      Delete
  3. nemám rada, ak si niekto patle hocičo na ruku, hlavne pri make-upoch alebo bb krémoch, veď prečo si neukázala ako to vyzerá na tvári? perfektné krytie na ruke asi neuvidíme :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tam šlo spíš o to, jak se ta barva hezky přizpůsobí a vypadá, jak kdyby na ruce nic nebylo :)

      Delete
    2. to máš pravdu, ale na druhou stranu já bych sem svůj obličej ,,před a po" taky nedávala, hlavně teda ten před :D

      Delete
  4. Jak by řekla Hannah Montana :D :D haha, super, já teda přemýšlím o Misshe :-)

    ReplyDelete
  5. Ja jsem jim taky nevěřila, ale po vyzkoušení Skin79 jsem podlehla :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Ahoj. Myslíš že by byl vhodný i pro tmavší pleť? Děkuju Lucka=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. těžko říct, do určité míry se pleti přizpůsobí, ale nevím jak moc :)

      Delete
  7. Vypadá skvěle! Mně přišel asi před týdnem Signature Real Complete, ale je na mě maličko tmavší, takže se musím první malilinko opálit :)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Nevypadá špatně, ale ten odstín je na mě světlý. Jinak nyní používám BB cream od Misshy Perfect Cover a už nechci měnit!!! :o))) Alespoň zatím ne.
    Nějaký Garnier se už může jít zahrabat!

    ReplyDelete
  10. bb krémy nepoužívám ale tenhle vypadá dobře :)

    ReplyDelete
  11. ja sa bb akosi stranim :/ no mozno uz je cas nieco vyskusat...

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Já jsem měla možnost vyzkoušet vzoreček Misshy (http://www.bbcreamshop.sk/product/2/missha_m_perfect_cover_bb_cream_50ml#.UUt3Nxdrj4w) a byla jsem naprosto spokojená! Asi si objednám velké balení :-)

    ReplyDelete
  13. Ahoj, prodávám ho:
    http://www.votocvohoz.cz/zeny/dekorativni-kosmetika-kosmetika/1490763-lioele-triple-the-solution-darek
    Na mě je až moc krycí, já to nepotřebuju:-)

    ReplyDelete
  14. Mne teda zvyraznuje suche miesta velmi :( Vyzeram horsie po aplikacii, ako pred nou. Musela som ho dat kamaratovi, mne nesadol vobec a 28 € v prdeli. Ale z bbcream shopu mi poslali vzorky inych BB, tak skusim tie vzorky. Bez skusania uz tolko prachov vyhodit nechcem :( Ev

    ReplyDelete
  15. Tenhle je můj absolutně nejoblíbenější! Mám jich asi 10, ale tenhle nemá konkurenci. Nejlíp vypadá v létě s krémovou tvářenkou, nádhera. Miluju ho!!! :-)

    ReplyDelete
  16. Už jen kvůli tomu balení bych si ho koupila!:))

    nikol-kach.blogspot.cz

    ReplyDelete
  17. Už dlhšiu dobu rozmýšľam že si tiež objednám bb cream tak dúfam že sa k objednávke aj dostanem :D ale tento vyzerá naozaj super ! :)

    ReplyDelete